Camping picknicktafel

In dit blog alles wat je moet weten over het selecteren van een geschikte camping picknicktafel. 

Hoewel ze in eerste instantie op het eerste gezicht een nogal alledaagse aankoop lijken, kan het investeren in de beste camping picknicktafel voor het soort buiten vakanties dat u regelmatig maakt, uw eetervaring in de buitenlucht verbeteren.

Zelfs als je van wild kamperen houdt in plaats van autokamperen, zijn er nog steeds zeer draagbare en lichtgewicht camping picknicktafels om je eten en drinken op te laten rusten. Het is tenslotte veel moeilijker voor de mieren om bij je diner te komen als het van het gras.

Een heerlijk diner op de camping picknicktafel

Een picknicktafel op de camping kan het verschil maken als je dineert onder de sterrenhemel of ontbijt op zonovergoten ochtenden, waardoor je extra ruimte hebt om eten en drinken klaar te zetten voor jouw en je kampeerfamilie. Combineer het met een lekkere kampeerkachel en een handige kampeerpannenset voor de ultieme eetervaring buiten.

Ruim het eten en drinken op en je kunt de tafel gebruiken om een ​​kaartspel op te zetten of om een ​​campinglantaarn neer te zetten om later op de avond voor te lezen. Kortom, met een picknicktafel kan je het huiskamergevoel op de camping creëren. 

camping picknicktafel

Waar op letten bij aanschaf van een picknicktafel voor de camping

De beste camping picknicktafels bieden in de eerste plaats stabiliteit, dus let op het type poten op de tafel dat u wilt kopen. Idealiter wilt u verstelbare poten om het veel stabieler te maken op oneffen ondergrond. Zoek ook naar schoon te maken bovenkanten en een mooi opvouwbaar ontwerp om gemakkelijk in te pakken. 

Houd ook rekening met het aantal personen dat aan de camping picknicktafel gaat zitten. Zijn dit 2, 4 of 6 personen. Of je nu op zoek bent naar een buiten tafel voor een paar of voor veel, we hebben hieronder een aantal fantastische opties. Bekijk het aanbod camping Picknicktafels op:

Dierbare vakantieherinneringen rondom de camping picknicktafel 

Camping picknicktafels zijn een essentieel onderdeel van de uitrusting die van elk kamp een thuis maakt. Eten, drinken en kaarten spelen rond een tafel in het hart van de natuur is waar het allemaal om draait, en deze momenten zullen ongetwijfeld enkele van uw dierbaarste vakantieherinneringen vormen.

Uitgebreid aanbod van camping picknicktafels 

Het laatste dat je wilt, is dat deze momenten op de camping worden verpest door een picknicktafel die  in elkaar valt door te veel ritten naar de auto of door je avondmaaltijd te laten vallen omdat je het van je schoot moest eten.. Er is is een verbazingwekkende reeks camping picknicktafels te vinden op het internet, de meeste met frames die opvouwbaar zijn, sommige met oprolbare bladen en zelfs enkele met opvouwbare stoelen eraan vast. Hierbij een overzicht van wat mogelijkheden:

  • Camping Picknicktafels voor buiten of binnen. Let erop dat je de goede aanschaft voor binnen of buiten. De tafel voor binnen is veelal van andere materialen gemaakt dan die voor buiten. 
  • 2 persoons. De variant voor 2 personen, voor jou en je vriend, vriendin of partner. 
  • 4 persoons. De variant voor 4 personen, voor de gezinnen met 2 kinderen of voor 2 bevriende stellen.
  • 6 persoons. De variant voor 6 personen voor de grotere gezinnen of families.
  • 8 persoons. De 8 persoons variant voor de grote groepen die gaan kamperen samen.
  • Voor kinderen of volwassen mensen. Er zijn speciale varianten enkel voor kinderen. 
  • Inklapbaar: de meeste tafels zijn inklapbaar, check de inklapbaarheid altijd vantevoren. 
  • Vouwtafel: Naast inklapbare zijn er ook vouwtafels beschikbaar. Deze kan je makkelijk invouwen. 
  • 2-in-1 picknicktafel voor de camping: dit is een tafel met daaraan de stoelen alvast verbonden. Zo hoef je niet apart stoelen te kopen maar koop je een hele 2-in-1 picknicktafel set. 

Kortom, veel opties om rekening mee te houden 

Prijs, gewicht, duurzaamheid

Gewicht, duurzaamheid, design en natuurlijk prijs zijn de belangrijkste factoren om te overwegen bij het aanschaffen van een picknicktafel voor op de camping, maar er zijn een heleboel extra functies die kunnen helpen om een ​​campingtafel te onderscheiden van de rest. Lees je gewoon goed in op de specificaties en bijzonderheden van de picknicktafel. 

Voor vragen over camping of kampeer benodigdheden of picknicktafels kan je altijd mailen naar info@campingblogger.nl.

 

Over de Auteur

John Driessen, geboren en getogen in het pittoreske Maastricht, Nederland, is een gepassioneerde specialist op het gebied van campingartikelen. Zijn leven is gewijd aan het verkennen van de grote buitenwereld en het delen van zijn diepgaande kennis over kamperen en de essentiële benodigdheden die nodig zijn voor een succesvolle en comfortabele buitenervaring. Johns reis begon met zijn vroege liefde voor de natuur en zijn verlangen om anderen te helpen genieten van de geneugten van kamperen.