Droogmolen camping

Droog je natte kleren sneller op de camping met een simpele maar effectieve droogmolen. 

Tijdens het kamperen is de kans groot dat uw kleding ooit nat wordt – of dit nu komt door zwemmen, de regen of door ze te wassen. Een kleine luxe die bij het kamperen op de camping wel eens kan ontbreken, is een plek om je kleding op te hangen, zoals een droogmolen.

Als je wat bomen in de buurt van je kamp en touw hebt, kun je altijd een geïmproviseerde waslijn ophangen, maar dit is niet ideaal. U kunt echter een eenvoudige droogmolen kopen om uw volgende camping trip een beetje meer ontspannen en plezieriger te maken. In dit blog vertellen we je waar je allemaal rekening mee moet houden bij aanschaf van zo’n wasmolen. 

camping droogmolen

Onze favoriete droogmolen met voet voor de camping

Voor we overgaan op de zaken waar rekening mee te houden voor de droogmolen op de camping, eerst een voorbeeld van een droogmolen die wij aanraden.

Dit is de TRA draagbare opvouwbare camping droogmolen met voet. Het is het perfecte item om mee te nemen met je kampeerspullen. Het is makkelijk draagbaar en een lichtgewicht, weegt slechts 2,7 kg, dus u zult geen enkele last voelen, zelfs niet als u moet wandelen om uw bestemming te bereiken. Het is de ideale droogmolen voor mensen die naar de camping gaan met groepen of het hele gezin.

De TRA draagbare camping droogmolen heeft een zeer strak design. Hij heeft een draaibaar aluminium frame, dat inklapbaar is. Je kunt hem opvouwen en compact maken, waardoor hij gemakkelijk in de draagtas past. Hij heeft vier armen en vier poten waardoor hij stabiel op de grond staat. De grond standaard is breed genoeg om stabiliteit te garanderen, vooral wanneer er gewicht op de armen rust. De installatie is vrij eenvoudig en snel, en u hoeft geen tijd te verspillen aan het repareren ervan. Deze camping droogmolen wordt geleverd met drie schroefbare haringen om de kleding op winderige dagen vast te zetten.

Als u met kinderen reist, dan is dit het perfecte product voor u, aangezien er 35 kg kleding per keer op de wasmolen kan. We weten allemaal hoe snel kinderen hun kleren vuil kunnen maken, vooral als ze buiten in de open velden zijn. Het beste van dit product is dat u de hoogte kunt aanpassen aan uw wensen. Het is heel eenvoudig om kleding aan de lijnen aan te trekken. Hij wordt geleverd met een zwarte draagtas, waardoor de droogmolen gemakkelijker kan worden meegenomen op de camping en opgeborgen wanneer hij niet wordt gebruikt.

Pluspunten droogmolen camping

 • Brede grondstandaard voor stabiliteit.
 • De wasmolen is een lichtgewicht en draagbaar.
 • Opvouwbaar en eenvoudig in te stellen.
 • Wordt geleverd met draagtas.

Nadelen droogmolen camping

 • Moet het gewicht in evenwicht brengen

Camping droogmolen kopen – Waar rekening mee houden?

Het kiezen van de juiste droogmolen voor de ideale campingervaring kan lastig zijn, vooral als u met kinderen moet reizen. Houd er rekening mee dat je vele dagen gaat kamperen en hoeveel kleding je meeneemt. 

droogmolen voor camping

In de winkel een camping droogmolen kopen

De volgende fysieke winkels hebben vaak droogmolens staan voor op de camping van hoge kwaliteit of voor vriendelijke prijzen:

 • Lidl. Lidl staat bekend om de goede prijs en kwaliteitsverhouding. 
 • Action. Action heeft veelal 1 of 2 droogmolens staan. Weinig keus maar wel scherp geprijsd.
 • Aldi. Aldi heeft vaak spotprijzen en aanbiedingen voor dit soort producten. Wel vaak tijdelijke verkoop. 
 • Kruidvat. Kruidvat verkoopt dit niet standaard, maar wel vaak vanaf april tot en met juli. 
 • Blokker. Blokker heeft vaak de betere kwaliteit droogmolens voor op de camping. De prijzen liggen vaak wat hoger maar het zijn veelal A-merken die ze verkopen. 
 1. verstelbare hoogte

Als je van plan bent om een ​​droogmolen te gebruiken op de camping, zorg er dan voor dat deze in hoogte verstelbaar is. Het moet gemakkelijk te bereiken zijn en flexibel genoeg zijn om zonder veel gedoe zware stoffen voorwerpen op te hangen. 

 1. grootte van de droogmolen 

Als je een droogmolen wilt hebben voor je camping trips, zorg er dan voor dat de maat van de molen groot genoeg is om er zoveel mogelijk kleding als dat nodig is aan vast te maken. 

 1. duurzaamheid wasmolen 

Het maakt niet uit wat voor soort droogmolen u van plan bent te kopen voor de camping, zorg ervoor dat deze duurzaam is om lang mee te gaan en robuust genoeg is om het zware gewicht te weerstaan.

 1. gewicht

Bij kamperen draait alles om licht inpakken. De camping droogmolen die u wilt kopen, moet licht zijn, zodat deze niet meer gewicht toevoegt en het moeilijk voor u maakt om hem te dragen, vooral als u moet wandelen. Een compacte en lichtgewicht wasmolen is waar u op moet letten, zodat u minder gewicht hoeft te dragen. Zo is ijzer weer zwaarder dan aluminium, en is een aluminium droogmolen voor op de camping vaak weer zwaarder dan kunststof of plastic. 

 1. eenvoudige montage

De droogmolen met voet moet gemakkelijk te installeren zijn. U wilt uw tijd op de camping niet verspillen met het opzetten van de droogmolen. Voor de montage is ook geen gereedschap nodig. De montagetijd moet minimaal zijn. 

 1. gemakkelijke opslag

Net als de rest van je camping spullen, moet de droogmolen ook gemakkelijk op te bergen zijn. U wilt niet dat het bederft door ergens in de garage te blijven liggen. Koop een product dat opbergzakken kan bieden, zodat u het kunt inpakken en gemakkelijk overal in huis kunt opbergen. De compacte zijn het gemakkelijkst op te bergen omdat ze niet veel ruimte en tijd in beslag nemen bij het inpakken. 

Let dus op bovenstaande bij het uitzoeken van een geschikte camping droogmolen

Camping droogmolen kopen

Een geschikte camping droogmolen met voet kopen kan bij de volgende webshops:

Vergelijk het aanbod, de prijzen en aanbiedingen op deze platformen. Er is een groot aanbod aan droogmolens voor op de camping. 

 

Over de Auteur

John Driessen, geboren en getogen in het pittoreske Maastricht, Nederland, is een gepassioneerde specialist op het gebied van campingartikelen. Zijn leven is gewijd aan het verkennen van de grote buitenwereld en het delen van zijn diepgaande kennis over kamperen en de essentiële benodigdheden die nodig zijn voor een succesvolle en comfortabele buitenervaring. Johns reis begon met zijn vroege liefde voor de natuur en zijn verlangen om anderen te helpen genieten van de geneugten van kamperen.