Wasrek camping

Een wasrek is een must have voor de kleinere en grote wasjes op de camping. Zeker op de camping moet er flink gewassen en gedroogd worden. Op de camping waar je de hele dag in de natuur bent, wordt je een stuk sneller vies dan thuis binnenshuis. Afhankelijk van jouw kampeer situatie zijn er diverse wasrekken voorhanden op de camping. In dit blog vertellen we je waar je rekening mee moet houden bij het vinden van een geschikt wasrek voor op de camping. Ook vertellen we je meer over het productaanbod en de accessoires.

Camping situatie bepaald type wasrek

Op basis van jouw gezins- en camping situatie kan je het makkelijkst een geschikt wasrek bepalen.

  • Uit hoeveel personen bestaat jouw gezin. Als je met twee personen bent heb je minder was als met vier of vijf personen. 
  • Uit welke leeftijden bestaat jouw gezin. Zo worden kinderen sneller vuil dan volwassenen. Maar hebben baby’s in verhouding weer kleinere was. Hoeveel wasmanden heb je per week?
  • Welke faciliteiten zijn er op de camping. Is er een luxe washok voor iedereen beschikbaar of ben je zelf verantwoordelijk voor je was. 
  • Waar overnacht je tijdens het kamperen? Heb je een luxe glamping, een huisje, een caravan, camper of tent. 

Gekeken naar jouw situatie zoals hierboven beschreven kan je het beste bepalen welk camping wasrek je nodig hebt.

wasrek camping

Soorten camping wasrekken

Er zijn diverse camping wasrekken beschikbaar. Zo kennen we allemaal het standaard wasrek die je neer kan zetten op de campingplek. Maar er zijn ook compactere varianten voorhanden. Een wasrek is een must have, maar de grootte kan soms wat ergernis oproepen. Een heel groot wasrek staat vaak in de weg op de camping. Of een te klein wasrek past soms niet alles. Daarom is het van belang om goed na te denken over de juiste compacte maat. 

Als je daarover hebt nagedacht kan je kiezen voor:

  • Een camping wasrek die je overal neer kan zetten.
  • Droogmolen met voet die ook overal plaatsbaar is. Deze nemen vaak de meeste ruimte in beslag. 
  • Een simpele waslijn aan de camper of caravan of tussen twee bomen. Dit is het eenvoudigst maar niet altijd mogelijk omdat er geen bomen of ophangplekken zijn. 
  • staande varianten. Zoals de naam het zegt. Wasrekken die staan. 
  • Opvouwbaar. Opvouwbare producttypen. Deze zijn makkelijk te verplaatsen en op te ruimen na gebruik.

Wasrek accessoires

Naast het camping wasrek zijn er verschillende accessoires op het internet verkrijgbaar voor tijdens het kamperen. Zo kan je bijvoorbeeld een kleine droogcarrousel kopen die je kan hangen aan een tent of voortent. Dit doe je door middel van knijpers. Kijk hier naar het uitgebreide assortiment camping wasrek accessoires

Camping wasrek kopen

Als je een camping wasrek wil kopen, kan je kijken bij een van de volgende webshops:

Voor meer vragen over het aanschaffen van camping benodigdheden, een wasrek of ander belangrijk product voor in de caravan, voortent of camper kan je altijd contact opnemen door te mailen naar info@campingblogger.nl

 

Over de Auteur

John Driessen, geboren en getogen in het pittoreske Maastricht, Nederland, is een gepassioneerde specialist op het gebied van campingartikelen. Zijn leven is gewijd aan het verkennen van de grote buitenwereld en het delen van zijn diepgaande kennis over kamperen en de essentiële benodigdheden die nodig zijn voor een succesvolle en comfortabele buitenervaring. Johns reis begon met zijn vroege liefde voor de natuur en zijn verlangen om anderen te helpen genieten van de geneugten van kamperen.