Regisseursstoel camping

Een regisseursstoel zie je veel terug op de camping. Ze bieden comfort, zijn makkelijk in en uit te klappen en zijn vaak niet heel duur. Er zijn tal van accessoires te koop om te bevestigen van een drinkbekergat tot aan een toevoegbare tafel. In dit blog vertellen we je meer over de soorten regisseursstoelen die je kunt kopen en dan ook op campings terug ziet.

Soorten regisseursstoelen op de camping

Er zijn tal van regisseursstoelen voor op de camping beschikbaar. Deze onderscheiden zich door diverse kenmerken:
– Maximale belasting. Hoe een zwaar iemand kan er maximaal inzitten. Er zijn varianten van bijvoorbeeld tot 50 kilo (kinderen), van 50 tot 100 kilo en van 100 kilo en meer. Dit is wel het belangrijkste kenmerk om in de gaten te houden. Ben je zwaarder dan 100 kilo dan moet je niet op een stoel tot 100 kilo gaan zetten. Koop er dan een van 100+. Zelfde geldt voor iemand van 70 kilo die op de max 50 kg stoel gaat.
– Merken: Denk aan het populaire bo-camp, Crespo of Coleman. Maar er zijn ook genoeg kwalitatieve regisseursstoelen voor op de camping van minder bekende merken.
– Kleuren: Zwart is een van de best verkochte kleuren, maar ze zijn ook beschikbaar in onder andere blauw, grijs, wit, beige of een andere kleur.
– Materiaal van het frame: deze kan van staal zijn of aluminium.
– Materiaal camping regisseursstoel: de stoel kan gemaakt zijn van polyester, textileen, aluminium of Nylon. Al deze materialen hebben hun eigen voordelen en nadelen.
– Prijs. Er zijn producten van rond de 40 euro, maar ook van 110 euro. Dit heeft dan weer te maken met merkbekendheid, kwaliteit of extra opties. Als je een budget hebt kan je in die categorie kijken. Heb je geen max budget dan kan je kijken naar wat je precies nodig hebt.

Het is aan jou om te bepalen welke regisseursstoel het beste past bij jouw campinglocatie en behoeften. Wil je een variant met allerlei luxe opties omdat je elk weekend op de camping staat of ga je voor het eerst een midweekje kamperen. Wil je ook eten of drinken kunnen bewaren naast de stoel of wil je enkel zitten. Allerlei zaken om mee te nemen bij het uitzoeken.

regisseursstoel camping

Camping regisseursstoel kopen

Wil je een regisseursstoel aanschaffen voor jouw volgende kampeervakantie naar de camping in Nederland of het buitenland? Kijk dan is op de volgende webshops:
1: Bol.com
2: Amazon
3: Vrijbuiter

Deze hebben allemaal een breed aanbod en staan bekend om de service die ze leveren.

Vragen over kampeerspullen?

Voor vragen over het aanschaffen van kampeer of campingspullen zoals een regisseursstoel kan je altijd mailen naar info@campingblogger.nl. Ook voor andere campinggerelateerde vragen kan je ons berichten.

Over de Auteur

John Driessen, geboren en getogen in het pittoreske Maastricht, Nederland, is een gepassioneerde specialist op het gebied van campingartikelen. Zijn leven is gewijd aan het verkennen van de grote buitenwereld en het delen van zijn diepgaande kennis over kamperen en de essentiële benodigdheden die nodig zijn voor een succesvolle en comfortabele buitenervaring. Johns reis begon met zijn vroege liefde voor de natuur en zijn verlangen om anderen te helpen genieten van de geneugten van kamperen.