Verwarmde sokken

Koude voeten hebben is echt niet fijn. Je voeten op temperatuur krijgen en/of warm houden wilt ook niet altijd vanzelf gaan. Het kan ook nog pijn gaan doen wanneer je echt koude voeten hebt. Voor in je dagelijks leven, maar ook voor wanneer je de kou gaat opzoeken is het van goed belang om je voeten goed warm te kunnen houden. Hiervoor zijn er de verwarmde sokken. Deze sokken bieden jou een goede warmte. Hieronder kun je alles lezen over deze sokken.

Verwarmde sokken

De verwarmde sokken zijn ideaal voor wanneer je veel last hebt van koude voeten. De sokken kan je gebruiken wanneer je gewoon thuis bent. Je kan er dan extra sloffen omheen dragen zodat de warmte niet kan ontsnappen. De sokken zelf hebben een mindere isolatielaag. Deze isolatielaag creëer je door er wat omheen te doen. Denk bijvoorbeeld aan tijdens het wandelen dat dan de wandelschoenen over de sokken heen zitten. Of voor in de ski/ snowboardschoenen. Door de schoen kan de warmte nergens heen en blijft dat bij je voeten. Zo zal je ook extra goed de warmte merken.
De sokken zijn er in twee verschillende uitvoeringen. Namelijk de Hiking en de Long Edition. De Hiking edition is een korte sok, deze kunnen goed in de wandelschoen omdat dit ook een lage schoen is. De Long Edition kan goed in de ski/ snowboardschoenen omdat dit ook een hogere schoen is. Op deze manier kan je kijken welke sok jij nodig hebt voor in welke schoen en bij welke activiteit. Maar hoe werken de verwarmde sokken en waar komt de warmte vandaan? Dat wordt bij de volgende alinea in het kort uitgelegd.

Hoe werkt het?

De verwarmde sokken hebben verwarmingselementen. Deze lopen tot aan de tenen. Dit zorgt voor de optimale verwarming. Er zitten drie verschillende warmte standen op de sokken. Hiermee kan jij de juiste warmte bepalen die voor jou het fijnst is om aan te hebben bij jouw voeten. Het kan wel opwarmen tot 68 graden. De verwarmde sokken werken met accu’s. De sokken beschikken over een vakje met een aansluitkabel erin. Aan deze aansluitkabel kan je de accu aansluiten en de accu kan je hier in stoppen. Zo heb je geen last van de accu en is de sok erg comfortabel. Er zijn verschillende sterkte accu’s hoe hoger de accu sterkte des te langer de accu mee zal gaan. Hierdoor kan je nog langer genieten van de lekkere warme sokken. Mocht je op wintersport zijn en is één accu set niet genoeg is, kan je er altijd nog een extra accu set bij nemen. Wat ook kan is een Powerbank. Hier kan je je accu’s ook aan opladen en niet alleen je accu’s maar ook bijvoorbeeld je telefoon.

De verwarmde sokken werken ideaal voor in jouw dagelijks leven. Er zijn verschillende opties en verschillende sterke accu’s om het voor jou nog fijner te maken. Ben je geïnteresseerd in nog meer kleding met verwarmingselementen? Neem dan zeker een kijkje op de website bij Comfort- Producten.

Over de Auteur

John Driessen, geboren en getogen in het pittoreske Maastricht, Nederland, is een gepassioneerde specialist op het gebied van campingartikelen. Zijn leven is gewijd aan het verkennen van de grote buitenwereld en het delen van zijn diepgaande kennis over kamperen en de essentiële benodigdheden die nodig zijn voor een succesvolle en comfortabele buitenervaring. Johns reis begon met zijn vroege liefde voor de natuur en zijn verlangen om anderen te helpen genieten van de geneugten van kamperen.